Ultraformer 3

NIVEL DE DURERE: USOR

Perioada de recuperare – MINIMA (1-4 ORE)

DURATA REZULTATELOR: MEDIE (6 LUNI - 1 AN)

ULTRAFORMER 3

ULTRAFORMER 3 HIFU EFECTUEAZA LIFTING NONCHIRURGICAL PENTRU FATA, BARBIE, GAT, DECOLTEU, ABDOMEN, BRATE, COAPSE, SUBFESIER, GENUNCH

CE ESTE ULTRAFORMER 3

Rulează videoul

ULTRAFORMER 3 este un dispozitiv ultramodern care foloseste tehnologia HIFU ( HIGH INTENSITY FOCUSED ULTRASOUND) in tratamentul noninvaziv, de liftare si strangere a pielii si a tesutului subcutanat de pe fata si corp.

ULTRAFORMER 3 furnizeaza uniform si precis ultrasunete focusate de inalta frecventa, pentru a genera coagularea termica a tesutului facial si corporal, excluzand deteriorarea epidermului.

Dupa tratamentul initial, pielea incepe sa treaca prin procesul natural de vindecare si regenerare, prin stimularea productiei de neocolagen. Astfel asigura o contractare pe termen lung a pielii si tesutului SMAS ( complexul musculo-aponevrotic). Conturul fetei si ridurile fine ale pacientilor arata o imbunatatire semnificativa dupa 4-6 saptamani de tratament. In urmatoarele 2-3 luni de la tratament se observă intarirea si strangerea suplimentara a pielii. De asemenea, pe zonele care au fost tratate pe corp pentru topirea tesutului adipos, se observa dupa 6-8 saptamani diminuarea efectiva a volumului si remodelarea tesuturilor.

Versatilitatea echipamentului consta in folosirea unor cartuse care emit ultrasunete microfocusate si macrofocusate, la adancimi diferite, de ordinul milimetrilor, tocmai pentru a targeta exact tesutul de interes ( piele, SMAS, tesut gras).

LA CE SA VA ASTEPTATI IN TIMPUL SI DUPA TRATAMENTUL ULTRAFORMER 3

In timpul tratamentului este posibil sa experimentati un anumit disconfort sau usoara durere pe masura ce energia cu ultrasunete este livrata. Pentru minimizarea disconfortului se aplica crema anestezica cu 30- 40 min inainte, iar medicul poate efectua mici pauze intre pulsuri, pentru ca tratamentul sa fie usor tolerat. Pacientii au descris acest disconfort ca fiind o incalzire a zonei de lucru, intepaturi sau ciupituri, durere usoara sau moderata.

In orele sau zilele ulterioare realizarii tratamentului ULTRAFORMER 3 pacientii pot descrie pe zona lucrata o usoara inrosire, inflamare cu edem, posibile mici vanatai sau senzatie de sensibilitate, furnicaturi, amorteala, toate percepute la un nivel usor sau moderat.

CLINICA MULTIDISCIPLINARA

DE INCREDERE PENTRU TOTI PACIENTII

Ne asiguram ca te simti in largul tau si fara griji, ca nu ai intrebari fara raspuns si ca obtii rezultate peste asteptari, pentru ca prioritatea noastra este sa-ti oferim tot confortul fizic si emotional de care ai nevoie.

Deschide Chat
Buna ziua,
Suntem aici pentru Dvs. Cu ce va putem ajuta?