Clinica multidisciplinara

Tehnologie avansata in dermatologie si chirurgie estetica

ASTERIUM HEALTHCARE inseamna in mod egal medici cu vasta experienta, dar si oameni pasionati de profesia lor. Pacientul cu afectiuni cutanate are la dispozitie o echipa multidisciplinara si cele mai avansate metode de diagnostic si tratament.

Asocierea dintre Dermatologie si Chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva asigura o abordare standardizata si sigura a tumorilor cutanate, dar si solutii de medicina estetica individualizate si cu rezultate optime pentru pacient.

Am completat echipa cu Diabet, nutritie si boli metabolice, Endocrinologie, Obstetrica- Ginecologie, specialitati care ne ajuta sa identificam afectiunile hormonale, cele cu o componenta autoimuna, dezechilibrele nutritionale, diabetul, modificarile din sfera ginecologica, toate fiind posibile cauze pentru anumite patologii dermatologice ale adultului si copilului.

Cerintele dumneavoastra ca pacient sunt intampinate cu promptitudine, intr-o atmosfera calda, tocmai pentru a beneficia rapid de serviciile medicale solicitate.

„Din practica de peste 15 ani in dermatologie si experienta acumulata in centre medicale din toata lumea, am inteles cat de important este pentru pacient sa acceseze usor si in siguranta servicii medicale de calitate, specialisti si tehnologie de ultima generatie pentru tratamentul cancerului de piele, tratamente medicale și estetice, interventii laser realizate de medici dermatologi, chirurgi plasticieni și ginecologi. In toti acesti ani pentru mine a primat siguranta pacientului in orice decizie terapeutica  luata si la fel voi merge mai departe, alaturi de colegii mei.”
Dr. Oana Spanu

3 MOTIVE SA NE ALEGI

MEDICI RENUMITI CU EXPERTIZA EXTINSA  

Medicii nostri sunt dedicati nu doar profesiei, ci mai ales pacientilor de care au grija.  Echipa este formata din experti in specialitatile medicale: dermatologie, chirurgie plastica, estetica si reconstructiva, obstetrica- ginecologie, endocrinologie, diabet zaharat, nutritie si boli metabolice. Abordarea afectiunilor se extinde  in preventie, diagnosticare si tratament, precum  si in urmarirea pacientului dupa interventii pentru evaluarea rezultatelor.

ECHIPAMENTE DE ULTIMA GENERATIE intr-un AMBIENT MODERN SI SOFISTICAT

Clinica ASTERIUM Healthcare este un pol al excelentei in medicina moderna. Diagnosticam, tratam, realizam interventii multiple in patologiile medicale ce au pielea in prim-plan. Dispunem de cele mai eficiente lasere medicale (utilizate cu succes in SUA) și de cele mai inovatoare tratamente injectabile. Profesionalismul, empatia si eleganta sunt resimtite de pacient inca de la intrarea in Clinica.

ALL-IN-ONE. CERCETARE CONTINUA. MISIUNE. 

Medicii clinicii ASTERIUM Healthcare au dezvoltat si adaptat in cursul anilor de experienta si pregatire continua, protocoale eficiente de diagnosticare si tratament, aducand pentru piata medicala din Romania ultimele noutati in domeniul integrat al dermatologiei, chirurgiei plastice si esteticii medicale. Oferim solutii medicale excelente pentru o mare varietate de afectiuni ale pielii, precum si o gama cuprinzatoare de proceduri si interventii estetice si chirurgicale.

Intreaga noastra echipa este instruita si calificata in dermatologie medicala și estetica, dermatoscopie, chirurgie dermatologică, dermato-cosmetica, chirurgie estetica, plastica și reconstructiva și ginecologie estetica. Medicii sunt experti recunoscuti la nivel national si mondial, cu numeroase articole publicate, aparitii media si zeci de ani de experienta in spate.

Medicina este o stiinta, iar la ASTERIUM HEALTHCARE stiinta trateaza afectiuni medicale, ofera rezultate reale, iar interventiile sunt efectuate in siguranta pentru pacient si in conformitate cu legislatia și protocoalele in vigoare.

Deschide chat
1
Ai nevoie de ajutor?
Buna ziua,
Suntem aici pentru Dvs. Cu ce va putem ajuta?