Laser Vbeam Candela®

NIVEL DE DURERE: USOR

Perioada de recuperare – MINIMA (2-5 zile)

DURATA REZULTATELOR: PERIOADA INDELUNGATA (LUNI-ANI)

Laser Vbeam Candela – VASCULAR PULSED DYE LASER

TRATEAZA ROZACEE, CUPEROZA, VASE SPARTE PERINAZALE SAU FACIALE, ANGIOAME, TELANGIECTAZII (STELUTE VASCULARE), HEMANGIOAME, PORT- WINE STAIN ( HEMANGIOM LA COPIL), ANGIOAME ( MICI PUNCTE ROSII, VASCULARE), ACNEE INFLAMATORIE SI SEMNE ROSII POST ACNEICE, POIKILODERMIE, VERUCI VULGARE ( NEGI), CICATRICI ROSII 

Rulează videoul
Rulează videoul

Daca va incadrati in una din categoriile de mai sus, fie ca sunteti adulti sau aveti copii cu pete vasculare, VBEAM PERFECTA Pulsed Dye Laser CANDELA este recunoscut in lume drept solutia cea mai performanta pentru tratarea eficienta a leziunilor vasculare. Lungimea de unda specifica de 595 de nm  tinteste oxihemoglobina, principalul cromofor din vasele de sange fine si superficiale din epiderm si derm, de pe orice zona a corpului, dar si al malformatiilor vasculare enumerate. Acest tip de laser nu afecteaza tesutul din jurul leziunilor tratate si, prin versatilitatea parametrilor, se adapteaza tipului de vas tintit. 

Inrosirea exagerata a fetei, gatului sau decolteului din cuperoza, rozacee, ca raspuns la diversi stimului interni sau externi ( trecerea de la cald la rece, expunerea la soare,  stres emotional, produse cosmetice neadecvate, modificari hormonale, etc) si vasele vizibile se trateaza cu acest tip de laser.

Petele vasculare rosii sau mov, aparute la nastere (congenitale) sau pe parcursul vietii se trateaza cu Laser Vbeam Candela. Laserul Vbeam Candela este utilizat cu succes si in tratarea diverselor afectiuni la adolescenti si copii ( acnee activa inflamatorie, semne post acneice, hemangioame port- wine stain)

EFICIENTA SI SIGURANTA TRATAMENTULUI 

Rezultatele se observa dupa prima sedinta si se traduc prin diminuarea intensitatii si frecventei episoadelor de inrosire, atenuarea culorii si micsorarea vaselor vizibile. Sunt necesare mai multe sedinte, o sedinta dureaza in medie 10-20 minute, iar numarul total de pulsatii se stabileste in functie de suprafata de piele tratata. Rezultatele obtinute se mentin luni, ani sau sunt definitive, in functie de afectiunea tratata. 

Vbeam Pulsed Dye Laser este un laser care nu are alte efecte adverse , nu „iradiaza”, nu determina arsuri ( laserul tinteste doar anumiti cromofori din piele). In timpul sedintei laser, pacientul poate simti o senzatie de intepatura, usturime, arsura, deoarece pulsul laser fierbinte se emite in acelasi timp cu pulsul de spray de racire incorporat, tocmai pentru a nu crea disconfort mare si pentru a proteja epidermul.

MEDICUL DERMATOLOG EFECTUEAZA ORICE TRATAMENT LASER

In clinica noastra, aceasta procedura este efectuata de catre un medic dermatolog cu experienta in tratamente laser si numai dupa efectuarea unei consultatii, in care se stabilesc diagnosticul si planul terapeutic personalizat pentru afectiune, dar si utilitatea acestui tip de laser pentru nevoile pacientului. Numarul total al sedintelor este estimat de catre medicul dermatolog, in functie de tipul leziunilor si/sau de alti factori individuali ai fiecarui pacient.

CE TREBUIE SA FACETI INAINTE SI DUPA SEDINTA DE LASER VBEAM?

Consultatia dermatologica este necesara inaintea primei sedinte de laser vascular VBEAM PERFECTA. Laserul Vbeam este un laser ce permite tratamentul si in sezonul cald ( vara), daca se evita expunerea directa la soare si se aplica metode de fotoprotectie. Pregatirea inainte de sedinta laser se stabileste si i se explica pacientului la consultatie. Aceasta presupune evitatarea expunerii recente la soare, consumul anumitor medicamente fotosensibilizante, aplicarea anumitor tratamente pe zona afectata sau creme cu acizi sau derivat de vitamina A. Istoricul medical al pacientului este evaluat la consultatie pentru evitarea efectuarii in cazul anumitor boli autoimune. Post procedura exista o perioada de recuperare de cateva ore pana la 2-3 zile, in care e prezenta roseata mai intensa, insotita sau nu de edem (umflare) si posibil usor disconfort. Aceasta perioada necesita doar mici restrictii din partea pacientului ( se poate aplica fond de ten chiar de a 2 zi post procedura): evitarea expunerii la soare, evitarea efortului fizic intens 2-5 zile, aplicarea anumitor produse cosmetice, etc)

CLINICA MULTIDISCIPLINARA

Ne asiguram ca te simti in largul tau si fara griji, ca nu ai intrebari fara raspuns si ca obtii rezultate peste asteptari, pentru ca prioritatea noastra este sa-ti oferim tot confortul fizic si emotional de care ai nevoie.

Deschide chat
1
Ai nevoie de ajutor?
Buna ziua,
Suntem aici pentru Dvs. Cu ce va putem ajuta?