Rejuvenare Genesis Cutera

NIVEL DE DURERE: ABSENT

Perioada de recuperare – MINIMA (1-4 ORE)

DURATA REZULTATELOR: PERIOADA MEDIE (6 LUNI - 1 AN)

REGENERARE LASER NONINVAZIVA GENESIS

LASERUL GENESIS TRATEAZA NONINVAZIV PORI DILATATI, RIDURI FINE, CICATRICI POSTACNEICE, PETE PIGMENTARE, CUPEROZA, PIELEA IMBATRANITA PREMATUR, IMBUNATATESTE TEXTURA PIELII

CE ESTE LASERUL GENESIS?

Rulează videoul

LASERUL GENESIS CUTERA este solutia noninvaziva ideala pentru regenerarea pielii fetei, gatului, decolteului , a mainilor, de la mici imperfectiuni de culoare si textura pana la pori vizibili, capilare dilatate, riduri fine, pete maronii si cicatrici rezultate in urma acneei. Tratamentul efectuat cu LASERUL Nd-YAG 1064 nm regenereaza pielea, redandu-i un aspect tanar si stralucitor, este complet nedureros si nu necesita timp de recuperare. 

CUM FUNCTIONEAZA LASERUL GENESIS?

Sistemul livrează micropulsuri de energie (cu durata de milisecunde), mecanismul de regenerare a pielii fiind determinat de incalzirea blanda a dermului, apoi de contractarea colagenului existent si stimularea productiei de neocolagen, tratarea capilarelor sangvine, a petelor pigmentare și uniformizarea texturii. In timpul tratamentului senzatia resimtita de pacient este de caldura usoara, progresiva. Nu este necesara anestezie locala. Imediat dupa sedinta LASER pielea se inroseste usor, iar acest eritem poate persista intre cateva minute si o ora, permitand reluarea imediata a activitatii.

CAND SE OBSERVA REZULTATELE?

Efectele de regenerare tegumentara incep sa se observe dupa 2-3 sedinte, insa pentru rezultate semnificative si persistente sunt necesare in medie 6-8 sedinte, distantate la 2-3 saptamani.

Sinteza de neocolagen are loc pe parcursul catorva saptamani dupa intervenție, fortificand astfel reteaua din derm pe termen lung. Sunt recomandate ulterior 1-2 tratamente de intretinere la interval de 6 luni, pentru mentinerea rezultatelor, prin combaterea procesului fiziologic inevitabil de imbatranire cutanata. 

SE POATE COMBINA LASER GENESIS CU ALTE TRATAMENTE?

Tratamentele laser se pot combina in siguranta cu tratamente injectabile de tipul toxinei botulinice sau acidului hialuronic pentru maximizarea rezultatelor, numai dupa stabilirea unui plan cu medicul curant. Injectarea de acid hialuronic vine in sprijinul terapiei laser prin repararea colagenului din piele si redarea volumului pierdut prin procesul de imbatranire. De asemenea, se pot asocia alte tipuri de tratamente laser (de exemplu VBEAM CANDELA) pentru tratarea unor forme moderate sau severe de rozacee sau cu RADIOFRECVENTA FRACTIONATA VIVACE in cazul prezentei unor cicatrici postacneice importante.. Sedintele laser se efectueaza la distanta, conform planului individual de tratament stabilit cu medicul dermatolog.

CLINICA MULTIDISCIPLINARA

DE INCREDERE PENTRU TOTI PACIENTII

Ne asiguram ca te simti in largul tau si fara griji, ca nu ai intrebari fara raspuns si ca obtii rezultate peste asteptari, pentru ca prioritatea noastra este sa-ti oferim tot confortul fizic si emotional de care ai nevoie.

Deschide Chat
Buna ziua,
Suntem aici pentru Dvs. Cu ce va putem ajuta?