Laser Vascular Cutera

NIVEL DE DURERE: USOR

Perioada de recuperare – MINIMA (2-4 saptamani)

DURATA REZULTATELOR: PERIOADA INDELUNGATA (LUNI-ANI)

LASER VASCULAR CUTERA ND YAG

TRATEAZA VENE FATA SI CORP (PICIOARE), TELANGIECTAZII, HEMANGIOAME, ROZACEE

Daca ati observat ca aveti dilatatii vasculare (venectazii , vene reticulare), telangiectazii (stelute vasculare), lacuri venoase pe fata, in jurul nasului, pe decolteu, brate, torace, abdomen, picioare, trebuie sa stiti ca acestea se pot trata cu LASER VASCULAR CUTERA ND:YAG 1064NM. Leziunile sunt inestetice și in timp pot evolua, fiind  mai greu de tratat. Venele vizibile se pot indeparta  cu usurinta cu ajutorul acestui tip de laser, in deplina siguranta, fara durere, deseori chiar intr-o singura sedinta.  

DE CE APAR DILATATIILE VASCULARE?

Aceste dilatații venoase pot fi cauzate de expuneri îndelungate la soare, ortostatism prelungit (apar mai ales la persoanele care stau mult timp în picioare), bai fierbinti si saune repetate, sedentarism, factori genetici, afectiuni vasculare (rozacee, insuficienta venoasa cronica), medicamente (contraceptive orale administrate pe durata anilor) sau pot fi congenitale (hemangioame, lacuri venoase) etc.

CUM SE EFECTUEAZA TRATAMENTUL? CATE SEDINTE SUNT NECESARE?

Cu sistemul LASER VASCULAR CUTERA ND YAG 1064NM.  se pot trata vase de dimensiuni variabile (0.2-3 mm) de pe fata si orice regiune a corpului. Suprafata de tratat se raceste, asigurand astfel confort pacientului si impiedicand riscul de arsura cutanata. Pulsul laser emis actioneaza asupra hemoglobinei din vas si produce fotocoagularea sangelui. Efectul de constrictie este vizibil imediat, vasele fine dispar pe loc, iar cele de 2-3 mm diametru au nevoie de cateva saptamani pana la dispariție sau pot necesita 2-4 sedinte de tratament, distantate la aproximativ 6 saptamani. Imediat dupa tratament pielea se poate inrosi sau inflama usor, pentru dilatatiile mai mari  se pot forma pete violacee sau maronii (mici echimoze) care pot persista 1-2 saptamani. Evaluarea postinterventie se face la 6 saptamani, cand se pot corecta eventualele leziuni reziduale. Inchiderea vaselor este permanenta, insa tratamentul nu poate impiedica aparitia unor noi dilatatii vasculare in zona respectiva, pacientul fiind sfatuit sa respecte o serie de reguli de preventie (evitarea factorilor agravanti), sa poarte contentie elastica (ciorapi sau feșe elastice speciale) si sa evite expunerea la soare a zonelor tratate pentru o perioada de 6 saptamani post interventie.

CLINICA MULTIDISCIPLINARA

DE INCREDERE PENTRU TOTI PACIENTII

Ne asiguram ca te simti in largul tau si fara griji, ca nu ai intrebari fara raspuns si ca obtii rezultate peste asteptari, pentru ca prioritatea noastra este sa-ti oferim tot confortul fizic si emotional de care ai nevoie.

Deschide Chat
Buna ziua,
Suntem aici pentru Dvs. Cu ce va putem ajuta?