Epilare definitiva laser Alexandrite

EPILARE DEFINITIVA CU LASER

Tratamentul de epilare definitivă cu laser îndepărtează părul din aproape orice zonă a corpului, oferind rezultate de lungă durată.

NIVEL DE DURERE: MINIM

Perioada de recuperare – MINIMĂ

DURATA REZULTATELOR: PERIOADĂ ÎNDELUNGATĂ

PLAN TRATAMENT EPILARE DEFINITIVĂ ALEXANDRITE / ND:YAG : 6-8 ȘEDINȚE LA DISTANȚĂ DE 4-6 SĂPTĂMÂNI

*în funcție de zona tratată // **după efectuarea celor 6-8 ședințe, se recomandă 1 ședință de întreținere anual.

EPILARE DEFINITIVĂ LASER ALEXANDRITE GENTLE MAX PRO / LASER ND:YAG CUTERA

IN SIGURANTA PENTRU O PIELE SANATOASA

Rulează videoul

Vă doriți să obțineți cât mai repede o piele fină și catifelată pe față și corp, fără pilozitate inestetică? Vreți să scăpați de epilările cu ceara, lama sau aparatul de epilat, pentru că sunt dureroase, irită pielea, produc foliculită, pete maronii și fire sub piele? Suferiți de hirsutism (pilozitate exagerată) sau de foliculita bărbii după ras?

Tratamentul de epilare cu laser, efectuat de către medicul dermatolog, cu echipamente medicale Gold Standard, reprezintă cea mai sigură și eficientă soluție pentru a scăpa de aceste probleme!

În clinica noastră din București se utilizează GENTLE MAX PRO CANDELA (echipamentul ALEXANDRITE – nr. 1 în lume în epilarea de acest tip) și ND:YAG CUTERA, ambele aprobate FDA și CE, cu protocoale adaptate fiecărui tip de piele și păr. 

Fie că alegeți epilarea cu laserul Nd:Yag Cutera sau ședințele de epilare laser Alexandrite la clinica din București, trebuie să știți că, înainte de a începe, este obligatoriu să efectuați o consultație dermatologică. În timpul acestei examinări, medicul va evalua tipul de piele și alunițele asupra și în jurul cărora este interzis a se aplica lumina laser. De asemenea, în timpul consultației, medicul va investiga istoricul dumneavoastră medical și va identifica posibilele contraindicații la tratament.

În cazul în care suferiți de hirsutism, medicul nostru endocrinolog o să vă evalueze pentru a ne asigura de succesul tratamentului.

CARE SUNT AVANTAJELE EPILĂRII CU LASER MEDICAL?

Medicul va alege laserul Alexandrite sau Nd:Yag, în funcție de tipul de piele, de culoarea și grosimea firului de păr. Dermatologul va stabili parametrii de epilare pe parcursul ședințelor, în funcție de răspunsul fiecărei persoane la tratament. 

Datorită lungimilor de undă mari și precise, aceste două lasere sunt eficiente atât pe părul deschis la culoare și subțire de pe față și brațe, cât și pe pielea mai închisă la culoare și părul de pe celelalte zone ale corpului. Lumina laser țintește controlat rădăcina firelor de păr aflate în faza de creștere, lăsând pielea din jur neafectată.

Procedura este nedureroasă datorită sistemului de răcire încorporat și a posibilității de adaptare a parametrilor în funcție de tipul de piele și de sensibilitatea fiecărui pacient. Ședințele de epilare au un timp redus, pornind de la 10 minute pentru mustață și bărbie, până la 60-90 minute pentru întreg corpul.

Se poate trata orice zonă a corpului: mustață, bărbie, obraji, perciuni, gât, axile, brațe, torace, zona inghinală, picioare, degete.

CÂTE ȘEDINȚE DE EPILARE LASER SUNT NECESARE? CÂND SE VOR VEDEA REZULTATELE ȘI CÂT TIMP PERSISTĂ ACESTEA?

Sunt recomandate 6-8 ședințe efectuate la 4-6 săptămâni distanță. În timpul fiecărei ședințe, lumina laser va acționa pe foliculii aflați în faza de creștere (faza anagena). Pilozitatea se reduce în proporție de 70-90%, iar firele rămase devin mai subțiri și au o creștere foarte lentă. Apoi, o dată sau de două ori pe an sunt necesare ședințe de întreținere. Acestea asigură absența pilozității pe termen lung.

TIPURI DE EPILARE CU LASER, ÎN FUNCȚIE DE ZONA TRATATĂ:

 • epilare definitiva inghinal, bikini, fese, interfesiera;
 • epilare axile;
 • epilare faciala definitiva;
 • epilare areole;
 • epilare mustata;
 • epilare gat;
 • epilare ceafa;
 • epilare umeri;
 • epilare integrala spate sau lombara;
 • epilare abdomen;
 • epilare brate si antebrate;
 • epilare gambe, coapse, picioare integral;
 • epilare definitiva barbati (barbie, perciuni, piept etc.);
 • epilare Fullbody.
 • Lista completă a tipurilor de epilare definitivă cu laser ALEXANDRITE / ND:YAG CUTERA poate fi consultată aici.

  CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI ÎNAINTE DE ÎNCEPEREA UNUI TRATAMENT DE EPILARE DEFINITIVĂ?

  Epilarea efectuată în saloanele de cosmetică cu IPL, laser Alexandrite sau Dioda, de către personal nespecializat, nu este nici sigură, nici eficientă. Riscurile la care se expune pacientul în urma unui tratament de epilare efectuat incorect sunt multiple:

  • aplicarea accidentală a spotului laser pe alunițe;
  • aplicarea luminii laser pe o piele foarte sensibilă;
  • realizarea acestui tratament la persoane care suferă de anumite afecțiuni sau care își administrează medicamente fotosensibilizante.

  Atenție! Efectuarea ședințelor de epilare cu laserul pe o piele cu probleme medicale se poate solda cu infecții, arsuri, hiperpigmentari și chiar cicatrici ireversibile!

  Tratamentul de epilare laser la clinica din București poate fi efectuat la minori, începând cu vârsta de 16 ani, în urma evaluării istoricului medical și a modificărilor hormonale specifice vârstei, dacă părinții sau reprezentantul legal al minorului își dau acordul.

  Este important de știut că NU se efectuează tratamentul cu laser la femeile însărcinate sau la femeile care sunt în perioada de alăptare.

  Ședințele de epilare bărbați cu laserul pot fi efectuate pentru zone specifice (contur barba, urechi, spate etc.).

  REGULI DE RESPECTAT ÎNAINTE DE ȘEDINȚELE DE EPILARE

  • pielea nu trebuie să fie recent expusă la soare/ bronzată;
  • firul de păr nu trebuie să fie smuls cu minimum 4 săptămâni înainte de tratament;
  • părul trebuie ras cu lama cu câteva ore înainte de tratament;
  • nu trebuie aplicat niciun produs de îngrijire pe piele înainte de tratament (cremă, parfum, autobronzant, etc).

  ESTE EFICIENTĂ EPILAREA CU LASER PE ORICE TIP DE PĂR SAU PIELE?

  Metoda este eficientă și personalizată pentru toate tipurile de păr și piele. Utilizăm laserul Alexandrite Gentle Max PRO pe firele deschise la culoare și subțiri, iar pentru firele mai închise la culoare și fototip mai închis de piele, utilizăm ND:YAG Cutera.

  Este important să vă informați corespunzător înainte de a urma acest tratament, pentru a minimiza riscurile și a maximiza efectele pe termen lung. Astfel, o să vă bucurați de o piele frumoasă, sănătoasă și fară pilozitate!

  Pacienții care au ales să urmeze un tratament de epilare definitivă prin această metodă au fost mulțumiți de rezultate. Medicii noștri dețin experiență internațională, iar aparatura folosită ne asigură desfășurarea activității la cele mai înalte standarde de calitate, motiv pentru care garantăm că oferim întotdeauna servicii medicale de top!

  EPILARE DEFINITIVĂ – PREȚ ÎN CLINICA DIN BUCUREȘTI

  Vreți să știți ce preț are epilarea definitivă? Acesta depinde de zona tratată, dar indiferent că vreți să scăpați de părul de pe brațe, picioare, spate, axile sau vă doriți să optați pentru epilare definitivă facială sau epilare definitivă inghinal, prețul în clinica noastră este avantajos.

  De asemenea, vă punem la dispoziție numeroase oferte epilare definitivă extrem de avantajoase, așa cum este cea care vizează epilarea pe tot corpul (fullbody). Pentru a afla mai multe detalii, puteți studia lista de prețuri disponibilă pe site-ul nostru.

  IN CONTINUARE,
  CITESTE DESPRE

  SCAR TREATMENTS

  Scars are often unwanted reminders of medical conditions, injuries, trauma, or surgery. When they are noticeable, they can also lead to significant embarrassment and self-esteem. Fortunately, there are ways to treat scars today that do not involve incisions, anesthesia, and downtime.

  SCAR TREATMENTS

  Scars are often unwanted reminders of medical conditions, injuries, trauma, or surgery. When they are noticeable, they can also lead to significant embarrassment and self-esteem. Fortunately, there are ways to treat scars today that do not involve incisions, anesthesia, and downtime.

  SCAR TREATMENTS

  Scars are often unwanted reminders of medical conditions, injuries, trauma, or surgery. When they are noticeable, they can also lead to significant embarrassment and self-esteem. Fortunately, there are ways to treat scars today that do not involve incisions, anesthesia, and downtime.

  CAUTI ALT TRATAMENT?

  TE AJUTAM NOI!

  CLINICA MULTIDISCIPLINARA

  Ne asiguram ca te simti in largul tau si fara griji, ca nu ai intrebari fara raspuns si ca obtii rezultate peste asteptari, pentru ca prioritatea noastra este sa-ti oferim tot confortul fizic si emotional de care ai nevoie.

  Deschide Chat
  Buna ziua,
  Suntem aici pentru Dvs. Cu ce va putem ajuta?